Voorbereidingen

Geboortes, dat gaat hier in België altijd (of toch bijna altijd) gepaard met suikerbonen, al dan niet met een aardigheidje erbij. Die suikerbonen, die bestaan in alle kleuren van de regenboog.

Zelf ben ik er zot van. En stiekem ben ik altijd een beetje teleurgesteld als de ouders besloten hebben om de suikerbonen door iets anders te vervangen. Tradities, mensen!

Met nog 3 maanden te gaan, werd het hier ten huize Abfabulies stilaan tijd om ’s aan ’t geboortekaartje en de suikerbonen te gaan denken. Een thema misschien? Al een chance dat manlief zijn weg weet met Adobe Illustrator. ’t Kaartje begint er al op te lijken. En daardoor wordt het stilaan mijn beurt, om aan de suikerbonenaanhangsels te beginnen.

Ik wil het nog niet gaan verklappen, deels omdat ik graag op veilig speel. Zie dat we ons kar nog draaien en voor iets helemaal anders gaan.

Maar ik ben wel al aan de slag gegaan: patroon uittekenen, stof knippen en zelfs al wat naaien. Hier heb je alvast een teaser:

PreparationsZoals je misschien kan zien, gebruik ik vooral restjes stof. De blauwe stof met witte bloemetjes, daar heb ik een (slaap)jurkje van. De gestreepte stof, die prijkt als voering in een jasje van mijn man. Pre-blogprojectjes, dus ik kan er geen foto’s van delen, jammer genoeg.

’t Is niet helemaal duidelijk op de foto, maar dat zijn toch al een 50-tal dingetjes die liggen te wachten. En ik moet er nog minstens 100 bij doen. Ik zou dus beter wat in actie schieten!

Share

1 Response

  1. That’s food for thought girlie 🙂
    I do belong to that 1 percent who thought of replacing the sweets with something else.
    I will ponder over this one. Not sure what I want to do anymore.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: